Les notes de tall són les puntuacions mínimes requerides per accedir als diferents graus universitaris en les universitats públiques i, també, als seus centres adscrits, com és el cas del TecnoCampus. Aquestes notes s'estableixen a partir de les qualificacions obtingudes pels estudiants en les proves d'accés a la universitat (PAU), que es realitzens al final de l'ensenyament secundari obligatori. Això significa que canvien d'any a any, de manera que només són una referència per a tots aquells que fan la preinscripció universitària.

Les places de cadascun dels centres d'estudis s'adjudiquen començant per la sol·licitud de l'estudiant preinscrit/a amb la nota més alta i baixant per ordre de nota fins que s'exhaureixen totes les places.

Les notes de tall varien d'un any a un altre i depenen de la demanda i la disponibilitat de places en cada titulació. Serveixen com a referència per als estudiants que volen accedir a la universitat i ajuden a determinar si compleixen els requisits necessaris per ser admesos en la carrera desitjada.

Notes de tall del TecnoCampus

Grau en Mitjans Audiovisuals: 5,000

Grau en Disseny i Producció de Videojocs: 5,268

Graus simultanis en disseny i producció de videojocs i mitjans audiovisuals: Grau en Mitjans Audiovisuals 5,000 / Grau en disseny i producció de videojocs 5,268

Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE)

Si tens qualsevol altre dubte, contacta-hi!

Et podem atendre telefònicament, via correu electrònic i presencialment per resoldre els dubtes que et sorgeixin.

Tria l'opció que millor et vagi per contactar amb el PIE.


 

Telèfon de l'Oficina d'accés a la universitat

El TecnoCampus és seu territorial de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Pots rebre atenció telefònica de 9:30h a 13:30h. de dilluns a divendres no festius. El telèfon és: 93 702 32 02.

Whatsapp

Fes clic per enviar un:

Whatsapp al 664450930, de les 9 a les 20h

Truca'ns, al 93 702 32 32

O envian's un correu a pie@tecnocampus.cat.

L’horari d’atenció del Punt d’Informació serà de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 h. Divendres tarda tancat del 25 de juny al 9 de setembre inclòs.

*El PIE romandrà tancat durant el mes d'agost.

Segueix tota l'actualitat a les xarxes socials

     

O si ho prefereixes, fes servir aquest formulari

Dades de contacte

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus que s'imparteixen al TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.