Emprenedoria Universitària TecnoCampus

Xavier Lleonart

A Tale of Games

En Xavier Lleonart, graduat en Disseny i Producció de Videojocs, és el Co-Founder de A Tale of Games, un estudi de videojocs que és a punt de llençar el videojoc Wukong al mercat.

Coneix més de A tale of Games al seu Twitter.

  Vídeo

Albert Molina

Cooperating Volunteers

L'Albert Molina, graduat en Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus, és el CEO de Cooperating Volunteers, una empresa que organitza experiències de voluntariat a nivell internacional, a través de la coordinació i assessorament al voluntariat.

Coneix Cooperating Volunteers: www.cooperatingvolunteers.com/

  Vídeo

Carlos Martínez

Epinium

En Carlos Martínez, graduat en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i en el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, és el CEO d'Epinium, una empresa que es dedica a posicionar en Amazon a més de 100 marques.

Coneix Epinium: https://epinium.com/es/

  Vídeo

Rebeca Pérez

Inviertis

La Rebeca Pérez, graduada en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació al TecnoCampus, és la CEO i Fundadora d'Inviertis, una plataforma d'inversió immobiliària que posa a disposició dels inversors un àrea de gestió amb dades immobiliàries per tal que prenguin decisions.

Coneix Inviertis: www.inviertis.es/

  Vídeo

Alex Huertas

Northweek

L'Alex Huertas, graduat en Màrqueting i Comunitats Digitals al TecnoCampus, és Co-Founder de Northweek, la marca d'ulleres de sol good-quality i low cost.

Coneix Northweek: https://northweek.com/

  Vídeo

David Garcia

Pixel Cream

En David Garcia, graduat en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació al TecnoCampus, és CEO i Game Designer de Pixel Cream, un estudi de videojocs que va guanyar el premi PlayStation el 2015 al Millor Joc Nacional.

Coneix Pixel Cream: http://pixelcreamstudio.com/

  Vídeo

Jordi Boix

Psonríe

En Jordi Boix, graduat en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació al TecnoCampus, és el CEO de Psonríe, una aplicació que permet parlar amb psicòlegs professionals de forma immediata i anònima.

Coneix Psonríe: https://www.psonrie.com/

  Vídeo

Mariam Ayadi

WiPass

La Mariam Ayadi, graduada en Màrqueting i Comunitats Digitals al TecnoCampus, és Co-Founder de WiPass, un dispositiu que permet connectar un smartphone a la xarxa WiFi amb només apropar-lo.

Coneix WiPass: https://www.wipass.es/

  Vídeo

Jan Amat

Recomotor

Cofundador de Recomotor i Graduat en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació. Recomotor és el primer distribuïdor de peces de segona mà per a tallers mecànics, un projecte que va néixer amb la venda de motors de segona mà i que avui ja té més de 2.000 tallers entre els seus clients.

Coneix Recomotor: https://recomotor.com/

  Vídeo

Com el TecnoCampus t'ajuda a emprendre

Per què campus emprenedor? Què es el hub emprenedor? Si vols més: