Joan Jordi Miralles agrupa tres narracions llargues, escrites a foc lent i estrictament realistes

Aquest novembre, l’editorial Males Herbes ha publicat Marginàlia, el darrer llibre del professor del Grau en Mitjans Audiovisuals Joan Jordi Miralles.  

La marginàlia és l’art de comentar, assenyalar i dibuixar als marges d’un llibre, per fer ressaltar tot allò que es troba en el text de manera implícita però soterrada. A través d’aquest concepte, Joan Jordi Miralles agrupa tres narracions llargues, escrites a foc lent i estrictament realistes. Són històries quotidianes que situen els protagonistes al llindar d’una frontera moral a punt de trencar-se, a la fina línia que separa les bones intencions dels resultats inesperats.

Joan Jordi Miralles ha publicat les novel·les L’Altíssim (Premi Andròmina, Edicions Tres i Quatre, 2005), L’úter de la balena (Premi Vila de Lloseta, Editorial Moll, 2010), Una dona meravellosa (LaBreu, 2014) i Aglutinació (Premi Joanot Martorell, Edicions 62, 2018), a més del volum de relats llargs La intimitat de les bèsties (premi Marian Vayreda, Empúries, 2017). Els seus relats han participat en diversos mitjans i antologies, entre elles Punts de Fuga (Males Herbes, 2015) i Sangassa (AdiA, 2017). En teatre, ha publicat les obres Això és Àustria (premi de Teatre Mediterrani Pare Colom, Lleonard Muntaner, 2012) i Els nens feliços (Males Herbes, 2016). Actualment, és cap de continguts i guionista del programa de nou format televisiu El retorn de les lluernes, que s’emetrà l’any vinent al Canal 33.

Dijous 25 de novembre, a les 19h, Joan Jordi Miralles conversarà amb Manel Ollé al jardí de La Central del Raval. Més informació al web de la llibreria.


Anterior

Sessió de benvinguda als estudiants del curs I-talent

Següent

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’enregistrament i edició d'àudio d'acord amb els estàndards actuals de la indústria musical