El passat dia 7 de setembre la Junta General d’Aigües de Mataró va aprovar el nomenament d’Eloi Serrano com a president del Consell d’Administració. 

 

El nou president d’Aigües de Mataró és també Director de la Càtedra d’Economia Social del centre universitari TecnoCampus, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, on és professor d’economia al Departament d’Empresa, a més d’investigador associat al CIDOB. 

Aigües de Mataró (AMSA) és una societat de capital íntegrament propietat de l’Ajuntament de Mataró, que, d’acord amb els seus estatuts i el contracte programa amb l’Ajuntament, s’encarrega de la gestió integral de l’aigua de la ciutat. 

La societat té per objecte la gestió directa del servei públic de subministrament d’aigua potable, el sanejament i la depuració d’aigües residuals, a partir de la captació, la regulació, la conducció, el tractament, l’emmagatzematge i la distribució d’aigua potable, així com la recollida, la conducció, la depuració i l’abocament d’aigües pluvials i residuals. Des del 2020, gestiona també el servei del TubVerd.

Galeria d'imatges

Anterior

Aims Medical i Medchemfarma obtenen l’ajut Startup Capital de 100.000 euros d’ACCIÓ

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris