La companyia ubicada al TecnoCampus i especialitzada en l'anàlisi de l'expressió dels gens mitjançant Intel·ligència Artificial (IA), ha anunciat el llançament de Beyond You.

Aquesta nova marca, que ve acompanyada d'una plataforma digital, dotarà els professionals de la salut d'informació personalitzada per optimitzar el diagnòstic i els tractaments dels pacients. 

Exheus és una spin-off de l'Institut de Recerca de l'Hospital Sant Pau, de la UPC i Summit SL incubada al Venture Builder The Collider, pionera en investigació i desenvolupament de tecnologia genètica avançada. L'empresa va participar al programa StartHealth d'acceleració d'empreses de l'àmbit de la salut que impulsa el TecnoCampus.

Exheus va resultar guanyadora, també, del Premi Creatic en la 19a edició. Amb l'aplicació d'intel·ligència artificial i de ciència de dades, l'empresa ha desenvolupat un test genètic únic al món, que permet mesurar els nivells d'expressió dels gens associats a la salut metabòlica, l'estat dels sistemes de l'organisme, la longevitat i l'estat inflamatori. 

Amb la nova plataforma digital de transcriptòmica basada en l'anàlisi d'ARNm, els professionals de la salut poden tenir el control de tota una sèrie de biomarcadors de precisió per agilitzar el diagnòstic i monitoritzar el tractament dels pacients de manera personalitzada.


Anterior

Aims Medical i Medchemfarma obtenen l’ajut Startup Capital de 100.000 euros d’ACCIÓ

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris