L’efectivitat i el manteniment de indicadors clau, KPI, per a les àrees d’operacions d’una empresa ha estat el tema de la Jornada organitzada pel Grup de Treball en Integració 4.0 de la Comissió Indústria 4.0 del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.  

 

Disposar d’un conjunt adequat d’indicadors clau és essencial per la millora de l’operativa dels processos i operacions d’una organització. I també per garantir l’aplicació d’un pla estratègic, posant el focus en el que realment és important, és necessari disposar d’un conjunt d’indicadors significatius, que permetin fer un seguiment de com evolucionen els resultats de les nostres operacions i, que ens permetin prendre decisions de forma raonada.  

La jornada, realitzada en format no presencial, ha comptat amb una ponència general a càrrec del professor Jordi Ayza, del Grup de Recerca en Fabricació Intel·ligent i Innovació Industrial (FI 4.0), de l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus. També hi han participat Josep Moré, de Hidrocolor SL, i Agustí Escarré, d’Escarré Automatización y Servicios. Ambdues empreses han participat en els treballs pel Disseny de la Menció 4.0, que actualment s’està impartint al centre. 


Anterior

El professor Jesús Martínez Marín particpa en un debat sobre l’impacte del canvi climàtic en les infraestructures portuàries

Següent

El TecnoCampus participa en un projecte per impulsar l'economia circular en onze sectors