Aquest projecte treballa dins de l’àmbit de la docència i la promoció d’activitats educatives sobre temes marítims, amb el focus posat en el desenvolupament sostenible del litoral.

El passat dimecres 12 d’octubre es va presentar al Saló Nàutic de Barcelona a l’espai àgora del Port de Barcelona el projecte Mirada Blava, en el qual participa la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus com a soci. Aquest projecte treballa dins de l’àmbit de la docència i la promoció d’activitats educatives sobre temes marítims, amb el focus posat en el desenvolupament sostenible del litoral.

El professor del TecnoCampus Marco A. Rodríguez,va exposar durant aquesta presentació les principals reflexions del projecte, que parteix d’una anàlisi exhaustiva de les activitats educatives existents en l'àmbit de l'economia blava, amb l’objectiu de posar les bases per a la creació d'una plataforma que aglutini aquestes iniciatives per donar a conèixer les activitats existents, sensibilitzar la comunitat educativa, fomentar la creació de nous continguts i integrar les activitats existents amb els entorns didàctics i el currículum actual.

El projecte s’emmarca en un dels sectors de circularitat en els quals treballa la Càtedra a través de diversos projectes: l’economia blava i circular.


Anterior

Més de 190 persones grans voluntàries participen en l’estudi d’hàbits saludables

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future