Va presentar-hi el treball “La contractació pública de cooperatives per part de la Generalitat de Catalunya (2017-2021)”

Guillén va presentar el passat 15 de juny a Còrdova el treball “La contractació pública de cooperatives per part de la Generalitat de Catalunya (2017-2021)”, en el marc del I Congrés Jurídic de CIRIEC-Espanya, celebrat els dies 15 i 16 a la ciutat andalusa. En aquest treball es presenten les dades obtingudes de l’anàlisi de la contractació pública a cooperatives (major i menor) per part de la Generalitat, en cinc exercicis concrets: 2017, 2018, 2019, 2020 i 2021, anys que coincideixen amb l’impuls des d’aquesta administració d’importants programes centrats en l’economia social, com són la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i els Projectes Singulars.

L’objectiu principal és conèixer el pes d’aquesta contractació pública de cooperatives sobre el total de la contractació que porta a terme la Generalitat, tant pel que fa a imports com a número de contractes i empreses. Aquest I Congrés Jurídic va ser organitzat per CIRIEC-Espanya, amb la col·laboració de la Universitat de Còrdova, el Centre d'Investigació en Gestió d'Empreses de la Universitat Politècnica de València (CEGEA-UPV), l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social de la Universitat de València (IUDESCOOP-UV) i la Junta d'Andalusia. Sota la direcció dels professors Manuel García Jiménez (Universitat de Còrdova) i Felipe Palau (Universitat Politècnica de València), aquest esdeveniment constitueix una nova fita en la trajectòria de CIRIEC-Espanya i els seus investigadors i investigadores.

Va comptar amb la participació d'un centenar d'experts arribats de tota Espanya i la presentació de 50 comunicacions acceptades, que avalen l'interès que ha despertat la cita, convocada en el marc dels debats jurídics actuals al voltant del sector, tot això en el moment històric que l'economia social està vivint, que la situen davant d'importants desafiaments.


Anterior

Entrega de la segona edició del programa de competències emprenedores de l'escola GEM

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les