La Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus hi col·labora amb un business corner on trobareu presentacions i taules rodones amb empreses innovadores en sostenibilitat.

Els dies 26 i 27 d’octubre se celebrarà al TecnoCampus de Mataró el congrés de referencia internacional en la gestió dels recursos i dels residus Recuwaste. Aquesta és una oportunitat única per a conèixer de primera mà les propostes més innovadores de l’àmbit internacional vinculades a l’economia circular i la cerca de solucions sostenibles a la gestió dels residus per a ser tractats com a recursos.

Ponents de primer nivell mundial ens aproparan experiències internacionals i innovadores com per exemple, l’australiana i referent en la motivació pel canvi Leyla Acoroglu o el suec Anders Wijkman, referent de l’economia circular mundial.

Al llarg del congrés es desenvoluparan sessions paral·leles sobre innovació en el sector del tèxtil i del plàstic, així com la presentació del projecte de bioenergia i d’economia circular de diferents entitats de l’àmbit social.

Una de les iniciatives interessants del Congrés és la possibilitat de participar en la projecció de documentals vinculats a la temàtica del Recuwaste, pertanyents al Festival SUNCINE i que es podran veure a l’inici i al final de cada una de les jornades.

La Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus hi col·labora amb un business corner on trobareu presentacions i taules rodones amb empreses innovadores en sostenibilitat. Els estudiants del parc tenen l’oportunitat d’assistir gratuïtament a les sessions a través d’aquest enllaç

Galeria d'imatges

Anterior

Salvador Macip obre el curs acadèmic al TecnoCampus amb una defensa de la ciència en temps de covid-19

Següent

"Bloc Cooperatiu" neix amb el suport d’investigadors del TecnoCampus