El TecnoCampus acollirà el primer Congrés Internacional de DiGRA Espanya (DIGRAES21) del 14 al 17 de desembre del 2021. Aquest primer congrés té per objectiu consolidar DiGRA España, una versió local de l’associació internacional d’investigació de jocs digitals (DiGRA). Aquest congrés fundacional compta la coorganització del grup de recerca Cultura i Tecnologia Lúdica del  TecnoCampus i el grup de recerca ITACA de la Universitat Jaume I de Castelló. Les inscripcions estan obertes fins al 10 de desembre.

 

El congrés DIGRAES21 pretén ser el punt de trobada dels grups d’investigació i doctorands del país que investiguen el fenòmen lúdic, ja sigui des de la vessant social, humanista o tecnològica. La temàtica del congrés, sota el lema “El mapa i el joc. Els Game Studies a Espanya” busca establir una xarxa de coneixement centrada tant en les persones que s’hi dediquen (grups de recerca, doctorands i investigadors), com en la situació de la pròpia disciplina i els estudis i línies de recerca existents al territori.  

En aquest sentit, comptarà amb 44 presentacions de 68 autors que es focalitzen en les diferents formes de joc, ja siguin analògics o digitals, així com sobre fenòmens relacionats amb la dimensió lúdica i el seu context. A més, el congrés comptarà amb tres ponents principals amb gran trajectòria internacional: Susana Tosca (Universitat de Roskilde, Dinamarca), Clara Fernández Vara (NYU Game Center de la Universitat de Nova York) i Nelson Zagalo (Universitat d’Aveiro, Portugal).

 


Anterior

El TecnoCampus esdevé membre de EIT Health, el principal organisme europeu per la innovació en salut

Següent

El TecnoCampus participa en un projecte per impulsar l'economia circular en onze sectors