El repte que es planteja és consolidar un hub al voltant del clúster de salut on es concentrin tots els agents de la cadena de valor del sector

Des del passat octubre, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, encarregada de la gestió del parc, és partner network d’EIT Health Spain, comunitat de coneixement i innovació del sector impulsada per la Unió Europea a través de l’Institut d’innovació i Tecnologia (EIT). El repte que es planteja és consolidar un hub al voltant del clúster de salut on es concentrin tots els agents de la cadena de valor del sector per integrar i compartir recursos d’una manera col·laborativa per esdevenir un referent en el sector i oferir millors solucions sociosanitaris a les persones.

El TecnoCampus disposa de la Càtedra d’envelliment i qualitat de vida, que té com a missió avançar en la recerca i implementació de nous models d’abordatge i atenció a les problemàtiques derivades de l’envelliment de la població i el foment de la millora de la qualitat de vida. EIT Health permetrà a TecnoCampus obrir-se a l’ecosistema europeu en connexió amb aproximadament 150 organitzacions associades i amb els seus líders del món dels negocis, la recerca i l’educació.

EIT Health és el principal organisme europeu per a la innovació en salut i té com a missió donar resposta a els grans reptes sanitaris que afronta Europa en vida saludable i envelliment actiu per a la millora de la qualitat de vida de les persones.


Anterior

Tres estudiants del TecnoCampus, seleccionats per participar al Pacte del Talent

Següent

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’enregistrament i edició d'àudio d'acord amb els estàndards actuals de la indústria musical