El Centre Universitari TecnoCampus va acollir ahir la inauguració de la 39a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU), que enguany tindran a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), com a coordinadora, i el TecnoCampus, centre adscrit a la UPF, com a seu principal i Vila Esportiva Universitària 2023/2024. 

Del proper 14 al 16 de novembre, i del 21 al 23 de novembre, Mataró acollirà la primera jornada dels campionats, en què es disputaran la majoria de disciplines en la modalitat d’esports d’equip. Durant aquestes sis dies, les instal·lacions acolliran les competicions oficials de les diferents universitats catalanes, que competiran a nivell català per tal de poder aconseguir, a posteriori i amb el curs escolar més avançat, el premi de participar als campionats estatals. Les següents jornades dels CCU es celebraran a mitjans de febrer, i la darrera, a mitjans de mes de març coincidint amb les finals. 

En l’acte d'ahir, es va comptar amb l’assistència de membres i juntes rectores de les dotze universitats catalanes, que van escoltar els parlaments de la rectora de la Universitat Pompeu Fabra, Laia de Nadal; l'alcalde de Mataró i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote; i la secretària general de l’Esport de la Generalitat, Anna Caula. Tots ells van destacar el paper cabdal que ocupa l'esport en la formació universitària.

Vídeo de presentació dels campionats:

 

Galeria d'imatges

Anterior

Reconeixement a dos TFG's que incorporen criteris d'economia circular

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris