El TecnoCampus ha acollit una trobada d’universitats vinculades al programa I-Talent, un curs d'especialització per a la inclusivitat, innovació i inserció laboral dirigit a participants amb discapacitat intel·lectual. Aquest programa, organitzat amb el suport de la Fundació Maresme, forma part de la convocatòria Unidiversidad, que impulsa i financen la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

 

Contribuir a la inserció laboral dels participants d'aquest col·lectiu és el repte del programa. Es tracta de dotar-los de competències tant de caràcter transversal -habilitats socials i emocionals- com de caràcter específic -coneixements i habilitats requerides per a l'exercici efectiu de la seva activitat laboral-. En aquest sentit, el TecnoCampus ha apostat per desenvolupar un programa formatiu basat en els valors diferencials de l'oferta educativa, l'emprenedoria i la cultura digital. 

L’acte de divendres passat va reunir participants que fan el curs a la Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili

El director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, va remarcar el que implica estar a l’entorn universitari, una habilitació personal i humana, com a factor positiu per als nois i noies que han fet el curs. Carolina López, tècnica de programes amb Universitats i Promoció del Talent Jove de la Fundació ONCE, va destacar que participar en el programa és una gran oportunitat pels alumnes de créixer dins l’àmbit professional.

Per finalitzar la trobada, es va dur a terme una sessió dinamitzada amb l’objectiu de teixir vincles entre els participants, compartint inquietuds, expectatives i posant en valor els aprenentatges en els diferents programes.


Anterior

Conveni amb l’associació de sèniors Asencat per assessorar empreses

Següent

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer