El TecnoCampus és una de les entitats del territori que col·labora amb l’EDhack Mataró. Se celebrarà els propers 20 i 21 d’octubre l’escola GEM, dedicada a l’equitat digital, sota la coordinació de la Fundació Jaume Bofill. Es tracta d’una jornada de dos dies on participants de diversos perfils, es trobaran, col·laboraran i cocrearan propostes a través d’una metodologia innovadora. 

Els organitzadors la defineixen com una oportunitat d'aprenentatge, col·laboració amb un reconeixement de formació i dos premis a dos projectes. Participar a l'Edhack assegura l'aprenentatge d'un mètode centrat en el design thinking per impulsar projectes; contactes amb altres persones i professionals amb qui compartir inquietuds i projectes. 

A més a més de l'assessorament d'un equip de mentors de renom i l'acompanyament d'un equip de facilitadors experts en la metodologia, al final de les sessions s'entregarà una acreditació de formació de 16 h en design thinking, i el premi d'assessorament i mentoria a dos projectes. 

El propòsit és fer de Mataró un ecosistema d’equitat digital. Per això s'han creat dos itineraris (Benestar digital i Foment d’emprenedoria social digital) amb diversos reptes als qual cal trobar solució. Seran dos dies de treball, divendres tarda (17:00 a 20:30 h.) i dissabte (08:30 a 20:00 h.) on els equips podran fer realitat les seves idees amb l’assessorament directe dels facilitadors i l’expertesa dels mentors.

Al final de la jornada de dissabte, un jurat deliberarà els projectes guanyadors. L’organització facilitarà aigua i begudes, a més de l’esmorzar i el dinar de dissabte. Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys que tingui ganes de formar part del canvi. Gent motivada, amb ganes d’aprendre noves maneres de pensar i de fer i, sobretot, de conèixer persones amb les mateixes inquietuds. 

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, premiats novament per la Diputació de Barcelona pel programa Reempresa

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF