El Dia Internacional de les Dones s'ha celebrat al TecnoCampus amb diverses iniciatives impulsades tant des del centre universitari com des de l'àrea d'Empresa, Innovació i Transferència, sota el paraigües de la Unitat d'Igualtat.

El moment més simbòlic es va viure el mateix divendres 8 de març amb una concentració a la plaça del TecnoCampus convocada per la Unitat d'Igualtat. Els assistents duien una samarreta lila com a símbol reivindicatiu. També divendres va celebrar una xerrada a càrrec d'Elena Rico, d'Ipact Partners Iberica, sobre el valor de la inversió centrada en valors com la sostenibilitat. I un dia abans, a les instal·lacions d'Antena TrenLab, el projecte que impulsen Renfe, l'Ajuntament de Mataró i El TecnoCampus, es va celebrar la presentació dels vídeos del projecte ‘Dones i Ferrocarril’, en què quatre treballadores del sector ferroviari expliquen les seves trajectòries i reptes en un àmbit, encara, amb forta presència masculina. 

Altres activitats que s'han organitzat els dies previs al 8M han estat un castell format íntegrament per castelleres per part de la colla dels Passerells o una xerrada sobre la menopausa. La Biblioteca-CRAI s'ha sumat a la iniciativa amb l'exposició "Dones i Tecnologia" i un recull de llibres escrits per autores. També s'han fet una xerrada sobre Aikido i una formació interna adreçada a PAS i PDI sobre les violències de gènere.

També s'han pogut conèixer els avenços en la introducció de la perspectiva de gènere en la docència mitjançant la presentació d'un treball dedicat al tema que ha estat impulsat per un equip de docents de diferents departaments del TecnoCampus

Galeria d'imatges

Anterior

La professora Eva Parey presenta a Màlaga un documental sobre les jornaleres de la guerra

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN