Se celebrarà el 13 de juliol amb l’objectiu de trobar finançament per a start ups.

El TecnoCampus i Economistes Ban (Col·legi d’Economistes de Catalunya) organitzen enguany el proper 13 de juliol l’Investment Day, un esdeveniment únic de connexió per a inversors i emprenedors. L’Investment Day integrarà diferents activitats relacionades amb els processos d’inversió en startups.

L’esdeveniment començarà amb la pitch competition, en la qual es presentaran els millors projectes d’emprenedoria universitària d’estudiants del TecnoCampus i un jurat expert format per inversors escollirà el projecte guanyador. La jornada també inclourà dues activitats més: el reverse pitch, on els mateixos inversors faran el seu pitch presentant la política d’inversió dels seus venture capitals o xarxes d’inversors.

I per altra banda, una taula rodona amb emprenedors d’èxit que explicaran la seva experiència aixecant finançament i escalant les seves startups; i el fòrum d’inversió, on s’exposaran les startups amb més potencial de creixement, que cerquen finançament privat per accelerar les seves vendes. Per tancar l’acte, s’obrirà un espai de networking de connexió i presa de contacte entre emprenedors i inversors.


Anterior

Entrega de la segona edició del programa de competències emprenedores de l'escola GEM

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris