Forma part del conjunt d’iniciatives del projecte Reimagine Textile.

Una nova edició de TEX & TECH by Reimagine Textile, la jornada d’innovació del sector tèxtil de Catalunya, tindrà lloc a Mataró el proper 18 d’octubre de 2023. Aquest esdeveniment, coorganitzat per l’Ajuntament de Mataró, el TecnoCampus i Eurecat, ofereix una oportunitat única per explorar l'impacte de la intel·ligència artificial generativa en la indústria tèxtil i descobrir les tendències emergents de la mà de 15 startup finalistes dels premis Reimagine Textile, que es lliuraran en el transcurs de la mateixa jornada. 

L'esdeveniment reunirà experts i empreses líders en aquest sector, desvetllarà les oportunitats de la IA generativa i acollirà el lliurament dels Premis Reimagine Textile 2023. Els detalls de l’esdeveniment són els següents: 

Data: 18 d'octubre. Hora: 16:00 a 19:00 h. Lloc: Centre de Congressos del TecnoCampus. 

Programa: 

  • Conferència inaugural: "Les oportunitats de la IA a la indústria del tèxtil", a càrrec d’Asier Arranz i Xavier Mitjana, experts i divulgadors en IA. Business Cases: Neural Fashion de RAONA, cas real d’IA generativa en el sector de la moda.
  • Lliurament dels Premis Reimagine Textile 2023: aquesta cerimònia premiarà els projectes més innovadors en categories com Sostenibilitat, Model de Negoci Digital i Tèxtil Funcional. Els tres guanyadors es disputaran finalment el premi a la Innovació Plus. 
  • Càtering-Networking: l'esdeveniment es clourà amb una sessió de networking, acompanyada d'un showroom tecnològic amb Neuronal Fashion de la mà de RAONA i amb impresió 3D de la mà de ThinkIn 3D  

 TEX & TECH by Reimagine Textile 2023 compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona y amb el patrocini de Farside, Bobo Choses i Neuronal Fashion by Raona.


Anterior

El TecnoCampus col·labora amb "Edhack", la hackató del centre GEM de Mataró

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les