Les empreses del TecnoCampus tornaran a tenir presència a l'edició d'enguany del 4YFN, la cita de referència en innovació i tecnologia que se celebra en el marc del Mobile World Congres. TecnoCampus comptarà amb un estand propi al pavelló de les startups, els dies 28 i 29 de febrer.

Les empreses seleccionades, entre totes les que van sol·licitar participar-hi, són startups de l'ecosistema innovador del parc: Aims Medical, Bambai, Cocopool, Drivi mobility solutions, Handpoem, Leviathan creative Studio (Moodeast), Scrads, Sweanty, Vizitio i Winahost.

Treballen en sectors com ara TIC, salut o indústries creatives, entre d'altres i apliquen o desenvolupen intel·ligència artificial o altres tecnologies digitals. A l'estand del TecnoCampus hi podran exposar les seves innovacions i tindran la possibilitat de connectar-se amb inversors internacionals, així com trobar socis i clients.

Pots conèixer millor algunes de les empreses participants en aquest article a La Vanguardia.

 

Galeria d'imatges

Anterior

Start-ups del TecnoCampus participen en els "Open Innovation Challenges" de diverses fires internacionals

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN