Palobiofarma, empresa ubicada al TecnoCampus, ha tancat una ronda d'inversió de set milions d'euros liderada per Inveready, mitjançant Inveready Biotech IV, la societat pública Sodena i l'equip promotor de l'empresa.

La inversió anirà destinada a finalitzar tres assaigs clínics de fase II en què s'estudia l'eficàcia dels seus actius més avançats, PBF-680 en pacients amb la malaltia pulmonar obstructiva crònica, PBF-999 en pacients amb la síndrome de Prader Willi i PBF -1129 en pacients de càncer de pulmó de cèl·lula no petita, que fins ara han aconseguit excel·lents resultats. 

Addicionalment, mitjançant aquesta operació, el fons Fitalent, de l'empresa NTT Data, surt de l'accionariat de la companyia. A aquesta nova ronda de finançament, que es podria completar amb 5 milions d'euros addicionals del fons d'acceleració que gestiona el Consell Europeu d'Innovació (EIC Accelerator), juntament amb altres línies de finançament públic, se sumen els mateixos partícips que es van materialitzar en les fases inicials de la companyia. Gràcies al suport continuat d'Inveready i Sodena, Palobiofarma s'ha convertit en la “start up” amb més desenvolupaments clínics a Espanya, finançats bàsicament a través d'acords de llicència com el que la companyia va signar el 2015 amb la multinacional suïssa Novartis, que també va servir per repartir dividends significatius als accionistes. 

Amb aquesta nova injecció de recursos, la companyia espera assolir nous acords de llicència amb els seus actius en etapes de desenvolupament més avançades, una vegada demostrada la seva eficàcia clínica.


Anterior

Start-ups del TecnoCampus participen en els "Open Innovation Challenges" de diverses fires internacionals

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN