El passat mes de desembre, el TecnoCampus, en el marc del seu servei de suport a la internacionalització empresarial, va portar a terme una missió empresarial a Florida, per tal d’acompanyar empreses amb voluntat d’explorar el mercat americà.

Doole Health, ESED Cybersecurity i Anima Design van ser les empreses seleccionades a participar-hi i van comptar amb una agenda personalitzada amb contactes claus per explorar el seu negoci al mercat destí. A més a més, la missió també va incloure visites a centres punters d’innovació com la visita al Alan Levan Center o a la Florida Atlantic University, ponències amb experts del mercat i empresaris d’èxit, que va permetre copsar tendències i establir potencials sinèrgies amb actors rellevants de l’ecosistema de Florida. 

La missió va comptar amb la col·laboració de l’oficina exterior d’ACCIÓ a Miami i amb el Research Park de la Florida Atlantic University, amb el qual el TecnoCampus té un conveni de softlanding des del 2012. Les tres empreses han valorat molt positivament aquesta primera exploració del mercat, així com els resultats obtinguts i el suport i acompanyament rebut per part de TecnoCampus. La seva voluntat és avançar en aquest procés d’internacionalització als Estats Units durant aquest 2024.


Anterior

Conveni de col·laboració entre l’empresa Beckhoff i el TecnoCampus

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris