Aquesta nova aliança apropa el talent universitari del TecnoCampus a una empresa líder mundial en el mercat del software.

 

El TecnoCampus ha signat un conveni de col·laboració amb InterSystems, una de les principials empreses a nivell mundial de tecnologia i sistemes software en el camp del desenvolupament, desplegament, integració i interoperabilitat de sistemes d’informació, i capdavantera en el sector sanitari. Els estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica i Sistemes d’Informació podran rebre formació i usar aquest software amb l’objectiu que quan acabin els estudis en tinguin coneixement i això sigui un element valorable en el seu currículum.

D’aquesta manera, el TecnoCampus reitera la voluntat de treballar amb plataformes tecnològiques d’alt nivell, ja que Intersystems és una de les principals empreses d’integració d’operabilitat i és líder en el sector sanitari, en especial en els hospitals de Catalunya, on molts funcionen amb el seu software.

El coneixement d’aquests sistemes informàtics ofereix un salt qualitatiu en el perfil professional dels estudiants i promou la seva ocupabilitat a nivells molt alts. Actualment hi ha pocs professionals del sector informàtic amb coneixements en aquest àmbit. Gràcies a aquest conveni s’inicia una col·laboració on Intersystems facilita tant el software com personal tècnic de suport perquè els estudiants del TecnoCampus puguin utilitzar-lo. S’anirà implementant en la docència dels estudiants de 3r i 4rt curs del grau de manera paulatina.

La col·laboració amb InterSystems també inclou altres activitats: tutories de TFG’s, pràctiques a Intersystems o en els seus partners i hospitals.

 

 


Anterior

El TecnoCampus obre la convocatòria per optar a 30 beques per a nous estudiants de grau

Següent

Portes obertes per estudiar al TecnoCampus el proper curs