Es tindran en compte criteris de renda, acadèmics i de residència per adjudicar-les. El termini per optar-hi acaba el 24 de maig

 

El TecnoCampus convoca la 10a edició de les Beques tecnoCampus, destinades a fer front al pagament dels preus dels crèdits matriculats i a despeses no relacionades amb la prestació de serveis acadèmics, com per exemple l’adquisició de materials didàctics, manutenció o desplaçaments. Aquests ajuts estan adreçats a estudiants de nou accés, matriculats per primera vegada en el curs 2022/2023 del primer curs íntegre d’uns estudis universitaris de grau, així com també haver estat assignats a la preinscripció universitària de la convocatòria de juny. 

El programa compta amb una dotació total de 30 beques de diferents imports (2.500€, 3.500€ i 5.000€), per a períodes anuals acadèmics i fins a assolir els crèdits necessaris per a l’obtenció del títol, és a dir, que es poden renovar curs a curs.

La sol·licitud es realitzarà online a través d’un formulari que estarà obert a partir del dia  25/04/2022 i fins el dia 24/05/2022 a les 14 hores, on s’haurà d’adjuntar tota la documentació requerida a les bases de la convocatòria. Aquests ajuts es resoldran abans de la finalització del període de la preinscripció universitària. 

Per altra banda, s’ha obert la convocatòria de beques d’ajut a la matrícula als esportistes que estiguin desenvolupant activament la competició esportiva en clubs adherits al Club Esportiu TecnoCampus per al curs 2022-23 i vulguin cursar estudis universitaris de Grau. El programa compta amb una dotació total de 6 beques de 1.500€ renovables per períodes anuals acadèmics i fins a assolir els crèdits necessaris per a l’obtenció del títol, sempre i quan es doni compliment de tots els requisits establerts a les bases de la convocatòria. La  sol·licitud es podrà tramitar en línia de l'1 de setembre al 14 d'octubre de 2022 a través de l’aplicació eSecretaria dels estudiants, és a dir, un cop feta la matrícula. 

També es poden consultar altres beques ajuts -tant propis com d’altres institucions i administracions- i sobre bonificacions i préstecs per finançar la matrícula que es posen a l’abast dels estudiants del TecnoCampus.

 


Anterior

Empreses de nova incorporació al parc

Següent

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer