Properament actualitzarem la pàgina de Beques TecnoCampus amb la informació referent al curs 2024-2025.

 

Convocatòria beques TecnoCampus Curs 2023/2024

 

Hem preparat per a tu un document de preguntes freqüents sobre les Beques TecnoCampus per resoldre els possibles dubtes que puguis tenir.

Document de Preguntes Freqüents (FAQS) sobre Beques

Descarrega el document de preguntes freqüents sobre Beques TecnoCampus 

Finalitat

L’objecte d’aquestes bases consisteix en la convocatòria d’ajuts a l’estudi per als i les estudiants dels centres universitaris del TecnoCampus que iniciïn ensenyaments universitaris de Grau per primera vegada en el curs 2023/2024. Aquests ajuts són destinats a fer front al pagament des preus dels crèdits matriculats i a despeses no relacionades amb la prestació de serveis acadèmics, com per exemple l’adquisició de materials didàctics, manutenció o desplaçaments.

Entitat convocant

Són una iniciativa de la Fundació TecnoCampus, que com a entitat sense ànim de lucre i dedicada a l’ensenyament vol posar a l’abast de tots els ciutadans que ho desitgin aquest programa de beques, amb l’objectiu bàsic de facilitar l’accés a un ensenyament universitari de qualitat a aquells estudiants, que tot i tenir un rendiment acadèmic notable, per raons econòmiques no poden accedir a cursar estudis de grau universitari.

Estat de la convocatòria

Convocatòria curs 2023/2024: La convocatòria estarà oberta des del dia 25/04/2023 fins el dia 24/05/2023 a les 14 hores.

Qui ho pot sol·licitar

Podran ser beneficiaris d’aquestes beques les persones que compleixin els requisits següents:

  • Matricular-se per primera vegada a TecnoCampus en el curs 2023/24 del primer curs íntegre d’uns estudis universitaris de grau i haver estat assignat a la preinscripció universitària de la convocatòria de juny. Els estudiants que estiguin afectats de discapacitat d’un grau igual o superior al 65%, podran reduir la càrrega lectiva necessària per complir el requisit de matrícula fins a un màxim del 50%.
  • Tenir menys de 22 anys en el moment de presentació de la sol·licitud.
  • No superar els llindars de renda i patrimoni establerts en el punt 8 de les bases.
  • Haver sol·licitat la beca general del Ministeri per estudis post-obligatoris per al curs 2023/2024.

Resten excloses de la convocatòria les persones que ja estiguin en possessió d’una titulació universitària oficial o que compleixin els requisits legals per a la seva obtenció.

Procediment de sol·licitud i presentació de documentació

Online: mitjançant aquest FORMULARI que estarà disponible durant el termini establert a la convocatòria. 

IMPORTANT:

  • Abans de començar a emplenar el formulari cal verificar que es disposa de tota la documentació requerida i que es correspon exactament amb la que es detalla al punt 5 de les bases. Tota la documentació és de presentació obligatòria.
  • Abans d’enviar el formulari cal comprovar que les dades que s'han informat són correctes.
  • El formulari només permet presentar una sol·licitud per estudiant i no es pot modificar o ampliar després d’haver estat presentat. Per tant, no s'ha de presentar si no es disposa de tota la documentació.
  • L’ordre de presentació de les sol·licituds no afecta al resultat de l’adjudicació.
  • L’enviament del formulari genera automàticament el número de registre assignat i la confirmació del lliurament, que s’envia al correu electrònic que s'ha informat en la sol·licitud. Cal conservar el número de registre, serà necessari per consultar l’estat de la sol·licitud.

Documentació que cal aportar

En el mateix formulari de sol·licitud s'ha d'aportar la documentació detallada en el punt 5 de les bases de la convocatòria. És important que la documentació que aportis es correspongui exactament amb la que es requereix a les bases. 

Si tens dubtes, consulta les preguntes freqüents (FAQs).

Termini de sol·licitud i presentació de documentació

El termini de presentació de les sol·licituds i documentació començarà el dia 25/04/2023 i finalitzarà el dia 24/05/2023 a les 14 hores.

Seguiment de la sol·licitud

RESOLUCIÓ DE LA DIRECCIÓ GENERAL RELATIVA A L’ADJUDICACIÓ DE L’11È PROGRAMA DE BEQUES SOBRE LA MATRÍCULA DE GRAU DELS ESTUDIS UNIVERSITARIS DEL TECNOCAMPUS. Data de publicació: 29/06/2023. Consulta'l en aquest enllaç

INFORME DE LA COMISSIÓ DE VALORACIÓ PROVISIONAL RELATIU A L’ADJUDICACIÓ DE BEQUES DINS L’11è PROGRAMA DE BEQUES SOBRE LA MATRÍCULA DELS ESTUDIS UNIVERSITARIS DE GRAU TECNOCAMPUS. Data de publicació: 20/06/2023. Consulta'l en aquest enllaç

LLISTAT DE REQUERIMENT DE DOCUMENTACIÓ. Data de publicació: 31/05/2023. Consulta'l en aquest enllaç

 

Resolució

El termini màxim per resoldre és d’1 mes, a comptar des de l’endemà de la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds i en tot cas abans de la finalització del període de preinscripció universitària.

RESOLUCIÓ DE LA DIRECCIÓ GENERAL RELATIVA A L’ADJUDICACIÓ DE L’11È PROGRAMA DE BEQUES SOBRE LA MATRÍCULA DE GRAU DELS ESTUDIS UNIVERSITARIS DEL TECNOCAMPUS. Data de publicació: 29/06/2023. Consulta'l en aquest enllaç

RESOLUCIÓ DE LA DIRECCIÓ GENERAL RELATIVA A L'ADJUDICACIÓ PER REASSIGNACIÓ DE '11è PROGRAMA DE BEQUES SOBRE LA MATRÍCULA DELS ESTUDIS UNIVERSITARIS DE GRAU TECNOCAMPUS. Consulta-la en aquest enllaç

 

 

 

Formulari de contacte

Per qualsevol dubte sobre les Beques TecnoCampus, pots fer servir aquest formulari o posar-te en contacte amb el Punt d'Informació a l'Estudiant (fes clic).

Dades de contacte

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus que s'imparteixen al TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.