Dimecres 31 de maig es van celebrar a l’Auditori del TecnoCampus els Premis GMA, un acte que celebra els millors treballs d’alumnes de diferents assignatures del Grau en Mitjans Audiovisuals.

A la sala, plena d’alumnes acompanyats per familiars, amics i professors, es van anunciar i projectar els guanyadors de les vuit categories dels premis: No ficció, Guió, Música, Animació i efectes especials, Muntatge, Disseny i arts digitals, Fotografia i Ficció.

Tots els guanyadors van rebre un guardó i un premi consistent en una subscripció trimestral a Filmin, plataforma col·laboradora de l’acte. Els Premis GMA recullen l’espai que l’ARQFest ocupava al TecnoCampus abans de la pandèmia, amb l’objectiu d’exhibir els treballs dels alumnes més enllà de l’aula. Els guanyadors van estar seleccionats per un jurat format pels professors del grau Carlota Frisón, David Minguillón, Joan Jordi Miralles, Víctor Navarro, Roger Reig, Jordi Roquer i Luca Saavedra i l’ex-alumne Pablo Vidal, de la promoció 2019/20. Des del Grau en Mitjans Audiovisuals ja es treballa en la segona edició d’aquests Premis per al curs 2023/24.

Llista completa de guanyadors:

  • Premi a la millor no ficció: “Instantes”. Guanyadors: Marina Cabrera, Sandra Graupera, Paula Lafuente, Adriana Lorenzo, Roger Marín, Berta Martínez, Juan Pablo Menacho, Iker Sanchez, Martí Verdeguer Assignatura: Realització televisiva contemporània (3er curs).
  • Premi al millor guió: “Éssers”. Guanyadors: Pau Cara, Miquel Gomila, Clàudia Ferrando, Eva Rojano, Noelia Sánchez Assignatura: Ficció seriada: guió i realització (4rt curs).
  • Premi a la millor música: “Música per a una escena de la pel·lícula 1917”. Guanyador: Eric Corvo Assignatura: Producció de Bandes Sonores (4rt curs).
  • Premi a la millor animació i efectes especials: “Una vida sense color”. Guanyadors: Pau Bonet, Jan Cano, Emma Cerro, Jeanette Coca, Marta Costa, Hugo Jiménez, Ana Medina, Cristian Ruano Assignatura: Dibuix i Animació 2D (2n curs)
  • Premi al millor muntatge: “Persecució (Tras la sombra)”. Guanyadora: Marta Guerrero Assignatura: Tècniques de realització cinematogràfica (2n curs).
  • Premi al millor Disseny i arts digitals: “Endinsa’t”. Guanyadores: Berta Nieto, Noelia Pavón, Laura Tena Assignatura: Realització televisiva contemporània (3er curs).
  • Premi a la millor Fotografia: “Instantes”. Guanyadora: Marina Cabrera Assignatura: Realització televisiva contemporània (3er curs).
  • Premi a la millor Ficció: “L’espera” Guanyador: Eusebi Escarpenter Assignatura: Direcció Cinematogràfica (4rt curs).
Galeria d'imatges

Anterior

Obert el procés d'acreditació del grau en Enginyeria d'Organització Industrial

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris