El dimarts 2 de juliol es va celebrar a l’Auditori del TecnoCampus la 8ª edició dels TecnoGames, un acte que premia els millors treballs d’alumnes de les assignatures de Projectes II i Projectes III del Grau en Disseny i Producció de Videojocs. 

A l’acte van assistir-hi alumnes, professors i familiars, i es van entregar set premis: Millor projecte de 2on, Premi al Millor Disseny, Premi a l’Excel·lència Tècnica, Premi al Millor Art, Premi a la Millor Sonorització (un treball que es fa en col·laboració amb alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals), Premi del Públic i Premi al Millor Videojoc per la Indústria. 

Aquest any, com a novetat, s’ha afegit una categoria amb Premi a la Millor Producció. Els guanyadors van ser triats pels professors de les assignatures, per vot popular entre els alumnes en el cas del Premi del Públic i pel desenvolupador Xavi Alsina lead UX Designer a Scopely, en el cas del Premi al Millor Videojoc per la Indústria. Els guanyadors van rebre com a premi targetes de la botiga digital Steam. 

Les assignatures de projectes són assignatures transversals que inclouen tots els coneixements de disseny, d’art i de programació que els alumnes han adquirit al llarg del curs. I en el cas de Projectes III, també els coneixements de producció. Els alumnes, majoritàriament en grups de cinc o sis persones, creen, dissenyen i desenvolupen un videojoc. I això ho fan en un temps rècord de 10 setmanes. Tot plegat converteix el treball en equip com a un valor puntal en aquestes assignatures, sense deixar de banda les responsabilitats de cada membre de l’equip, cadascú amb un rol assignat. Els professors de Projectes II són Jordi Arnal, Pau Sánchez i Albert Ramón López. Els de Projectes III, Dani Candil, Rafa González i Javier Untoria. Els professors de Postproducció d’Àudio del Grau en Mitjans Audiovisuals són Antoni Satué i Àngel Valverde. Els projectes participants en aquesta edició es poden consultar i jugar al showroom del grau.

Llistat de guanyadors: 

  • Millor projecte de segon: Funky Era Autors: Roger Arboles, Marta Badia, Javier Jimenez, Carlos Molina, Adrià Polanco. 
  • Premi al Millor Disseny: Polarized Autors: Francisco Secchi, Francesc Torrus, Xavier Teixer, Aleix Muñoz, Hug Riba, Carles Silvestre, Carla Sánchez. 
  • Premi a l’Excel·lència Tècnica: MyTosis Autors: Marc Sans, Aran Piris, Paula Ruiz, Ian Roche, Ruben, Eduard Sales, Sergio Guerrero. 
  • Premi al Millor Art: MyTosis Autors: Marc Sans, Aran Piris, Paula Ruiz, Ian Roche, Ruben, Eduard Sales, Sergio Guerrero. 
  • Premi a la Millor Sonorització: Sakki Autors: Adrián Carro, Paola Deza, Paula Moreno, Mario Ruiz, Maria Goretti Faura, Claudia López, Mar Vico. 
  • Premi a la Millor Producció: Rocket Girl Autors: Adrià López, Pablo Escribano, Guillem Tió, Joel Jolis, Aleix Ferriz, Pablo Fuertes. 
  • Premi del Públic: Requiem for a Beat Autors: Jan Campalans, Nil Puigdemont, Aroa Ochoa, Elijah Cano, Júlia Castro, Ruben Zuñiga. 
  • Premi al Millor Videojoc per la Indústria: MyTosis Autors: Marc Sans, Aran Piris, Paula Ruiz, Ian Roche, Ruben, Eduard Sales, Sergio Guerrero.

Anterior

El professor Miguel Guillén participa al Congrés Internacional Lenin: Autodeterminació, Tècnica i Poder

Següent

ESED, empresa especialitzada en ciberseguretat, obre seu a Berga