L'empresa Evix, amb seu al Tecnocampus, ha estat seleccionada com un dels dotze projectes finalistes als Premis a la Innovació Social de la Fundació Mapfre. 

L'objectiu d'aquests guardons és destacar solucions enfocades en millorar la mobilitat i la seguretat, promoure la salut i fomentar conductes saludables, i impulsar iniciatives que fomentin l'envelliment actiu i millorin la qualitat de vida de les persones d'entre 55 i 75 anys. 

La innovació d’Evix consisteix en un sistema de protecció cervical que per Intel·ligència Artificial detecta accidents i activa un airbag per reduir les lesions de medul·la i cervicals. En origen s'ha dissenyat per a ciclistes, però el sistema es pot integrar en qualsevol casc utilitzat en esports o transports.. Aquest producte posa de manifest el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels usuaris, així com la seva aposta per la innovació en àmbits clau per a la societat actual. 

Llegir noticia a El Referente.


Anterior

El TecnoCampus va acompanyar 400 emprenedors durant 2023

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les