El passat 28 d’octubre va tenir lloc la visita de Cinta Daudé, responsable de Gestió de projectes FP i Empresa de la fundació BCN Formació Professional.

La fundació BCN FP és una organització impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la la missió de participar en el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana a partir del foment de la relació entre la formació professional i l’entorn econòmic i social, potenciant una formació adequada i compatible amb les necessitats del sistema productiu i facilitant la transició al món del treball i la plena integració dels estudiants, mitjançant projectes i accions específiques adreçades a les empreses i institucions  i als centres de formació. Després de visitar els laboratoris docents de l’àrea industrial, va tenir lloc una reunió a tres bandes al laboratori Tec-center de l’empresa Schunk.

A la reunió es va posar de manifest la necessitat de formar per a les empreses perfils professionals en la branca industrial, tant a nivell universitari com de formació professional, especialment entre les noies.

Per part de TecnoCampus van participar en la reunió el coordinador dels graus de la branca industrial, Julian Horrillo, i el professor Marcos Faúndez, que van mostrar interès a portar estudiants de cicles formatius al TecnoCampus per a realitzar tallers formatius aprofitant els coneixements i equipaments de l’escola i les empreses instal·lades al parc.


Anterior

Bona acollida als tallers d’economia circular celebrats en el marc del projecte “Stop residus”

Següent

"Bloc Cooperatiu" neix amb el suport d’investigadors del TecnoCampus