Aportarà material sanitari per a les pràctiques del Grau en Infermeria.

L’alcalde de Mataró i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote, i el director general de HARTMANN Espanya, Jordi Guinovart, han signat avui dos convenis de col·laboració a la seu que té la companyia al polígon Pla d’en Boet de Mataró, des d’on es produeixen productes sanitaris –com les populars Tiritas- per a tot el món.

Dels dos convenis firmats, el primer implica que HARTMANN aportarà productes sanitaris per a l’activitat regular docent de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus per valor de 7.200 euros. Es tracta d’una col·laboració que ja s’ha dut a terme en cursos anteriors, i que reforça el compromís amb l’educació superior per part de la multinacional d’origen alemany. L’altre acord preveu intensificar la relació en altres àmbits, com són les pràctiques dels estudiants a l’empresa i el suport en treballs de final de grau.

L’alcalde, David Bote, ha remarcat la importància que una empresa important de la ciutat s’impliqui en el projecte universitari de la ciutat, mentre que, per part de HARTMANN, Jordi Guinovart ha apuntat que la voluntat de la companyia és reforçar la presència a Mataró els propers anys amb nous projectes, entre els quals ha destacat els que pot engegar conjuntament amb el TecnoCampus.


Anterior

TecnoGirl, seleccionat per formar part del Banc de Bones pràctiques de projectes culturals de la Diputació de Barcelona

Següent

"Bloc Cooperatiu" neix amb el suport d’investigadors del TecnoCampus