La directora de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, Carme Rosell, va lliurar els guardons als millors esportistes universitaris

Featured image

El passat 8 d’abril va tenir lloc al Teatre Monumental de Mataró la 67a edició de la Nit de l’Esport. Una de les novetats d’aquesta edició va ser la categoria de l’esport universitari on es va reconèixer la millor esportista a nivell individual i també al millor equip universitari. Aquests premis són fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus per la promoció esportiva entre els estudiants.

En aquesta nova categoria els guanyadors en la categoria d’equips han estat l’equip de futbol sala i l’equip masculí de futbol 11, tots dos del TecnoCampus i sots-campions de Catalunya. A nivell individual, la guanyadora ha estat la judoka Noelia Jardo, campiona de Catalunya Universitària i tercera als campionats d’Espanya Universitaris.

La jugadora de waterpolo del Centre Natació Mataró, Anni Espar, és la millor esportista de Mataró de l’any 2021. Espar va ser nomenada 2a millor jugadora d’Europa del 2021 i va ser escollida en l’equip ideals dels Jocs Olímpics de Tòquio on va aconseguir la plata i MVP de la Divisió d’Honor Femenina de Waterpolo. A més del premi a la millor esportista 2021, durant la Nit de l’Esport s’han entregat fins a 80 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials als esportistes més destacats de cada categoria.

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus signa un acord de col·laboració amb la multinacional de software InterSystems

Següent

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer