La càtedra premia als millors treballs de final de grau i de màster que incorporin en el seu contingut la perspectiva de la circularitat.

Featured image

La Càtedra d'Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus ha atorgat a l'estudiant Àlex Pelegrín Núñez un premi pel treball Projecte per al seguiment i control del minvament en una màquina Hotmelt”, dirigit pel professor Francisco Flores Salgado. Es tracta d’una proposta d’economia circular per reduir el consum i el rebuig tant de l’adhesiu termo-fusible aplicat en roba com de la pròpia roba. El lliurament del premi es va fer el 26 d’octubre a la seu de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat, en un acte al qual va assistir el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, i el vicepresident del Consell Comarcal del Maresme, Joaquim Arnó (a la fotografia, tots dos amb el premiat).

El guardó s'emmarca en els premis anuals de la càtedra, que es convocaran de nou aquest curs 2022-2023 amb la intenció de reconèixer aquells treballs de final de grau i màster que aportin propostes per abordar la necessitat de la transició cap a nous models de producció i consum. S'han establert les següents categories: àmbit de la recerca, àmbit de l'emprenedoria i la innovació, àmbit de millores i millor treball de final de grau o màster.

Els premis tenen el suport dAigües de Mataró, el Consorci de Residus Sòlids Urbans del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme, i comporta una dotació de 800 euros per a cada categoria.


Anterior

Impuls a l’estratègia emprenedora de les universitats a nivell europeu

Següent

El Grau en Mitjans Audiovisuals participa al Fineart d'Igualada