L'equip del qual formava part aquesta estudiant d'AdE i Màrqueting digital s'ha alçat amb el primer premi d'Ecotrophelia.

Vegguiss, un snack elaborat amb proteïna de pèsol, ha estat el producte guanyador de la XIII edició dels Premis Ecotrophelia España 2022, organitzats per la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB), amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). L´equip guanyador està format per un grup d'estudiants de la Universitat de Valladolid i del TecnoCampus. Els premis Ecotrophelia España reconeixen el talent innovador dels estudiants del sector i estan dotats amb 3.000 euros.

L'equip guanyador representarà Espanya a la final d'Ecotrophelia a Europa el proper mes d'octubre a París. Pel jurat Veggis suposa una idea molt innovadora i diferenciada. Ha destacat el sabor i la textura del producte i l'equip format per estudiants de diferents perfils i universitats que han sabut complementar-se i treballar en equip. L'equip Vegguiss estava format per Ruth Olivella, estudiant del doble grau en Administració d'Empreses i Gestió de la innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals al TecnoCampus; i Lorena Paniagua i Adrián Torres, estudiants d'enginyeria agrícola a la Universitat de Valladolid. L'equip ha comptat amb el suport de tutors de la Universitat de Valladolid i del TecnoCampus Manuel Gomez i Luz Fernández.

Més informació.

Galeria d'imatges

Anterior

L’Escola GEM i el TecnoCampus impulsen un programa de certificació de competències emprenedores per a alumnes de batxillerat

Següent

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer