Aquest projecte reuneix totes les característiques digitals i de la innovació per impulsar la introducció de tecnologia mòbil en entorns de pràctica clínica, creant un pont entre els diferents actors implicats i afavorint l’experiència de l'aprenentatge basat en la pràctica dels estudiants arreu d’Europa.

 

Featured image

Els passats 31 de març i 1 d’abril es va celebrar la primera reunió “Kick-off” del programa Erasmus+ 4D in the digitalisation of learning in practice placement, coordinat per l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus. L’acte va ser inaugurat pel director general de la Fundació TecnoCampus, Josep Lluís Checa, que va donar la benvinguda a tots els assistents presents i als que ho van fer per via telemàtica.

Seguidament, els investigadors principals del projecte, Esther Cabrera i Carlos Martínez, van moderar la jornada. Els diferents líders dels paquets de treballs van anant introduïnt quines seran les seves tasques i objectius durant tot el cicle vital del projecte i dels entregables a presentar. Són el consorci format per la Universitat Mèdica de Lublin (Polònia), l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP, Espanya), Kubify (Països Baixos), la Universitat Tecnològica de Graz (Àustria), la Universitat de Twente (Països Baixos), i la Universitat de Duisburg-Essen (Alemanya).

La data d’inici és el 28 de febrer del 2022 amb una execució de 36 mesos de durada fins el mes de febrer de l’any 2025. Aquest projecte ha rebut un finançament de 377.840€ de la Comissió Europea en el marc del programa Erasmus+ KA2 “Cooperation partnerships in higher education”.


Anterior

L'estudiant Ruth Olivella, premiada en un certamen sobre els aliments del futur

Següent

Banting labs obté l’ajut Startup Capital de 100.000 euros d’ACCIÓ