El TecnoCampus participa en el projecte europeu “Academy 4 Business”, liderat per la Universitat de Tallin (Estònia). Aquest projecte té com a objectiu apropar l’acadèmia i l’empresa, amb el disseny d’un nou curs dirigit a acadèmia i emprenedors o petites empreses per impulsar la mentalitat empresarial i científica amb “edTech” i altres tecnologies per a l’educació.

El projecte va ser seleccionat dins la convocatòria de l’Erasmus+ “Cooperation partnerships in higher education” i tindrà una durada de 2 anys a partir de gener de 2023. Els passats dies 26 i 27 de gener va tenir lloc a la Universitat tècnica d’Ostrava (República Txeca) la primera reunió del projecte, amb tots els socis. Màrian Buil, professora i investigadora en emprenedoria, i Marta Carceller, de l’oficina de projectes i suport a la recerca, van participar-hi en representació del TecnoCampus.

El projecte compta com a soci estratègic a nivell estatal amb l’acompanyament de Lurtis, una empresa que desenvolupa tecnologia basada en intel·ligència artificial, i amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, l’associació Dóna’t un impuls, FAGEM i PIMEC. Trobareu més informació del projecte en aquest enllaç.


Anterior

S’inaugura la 7a edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF