La presidència, el patronat i tota la comunitat de PAS i PDI de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme expressen el condol a família i amics per la mort de Léonard Janer, professor del departament de tecnologia, vinculat des dels inicis al projecte TecnoCampus.

Featured image

Format a la Universitat Politècnica de Catalunya com a enginyer de telecomunicacions, es va doctorar en aquesta mateixa universitat i es va vincular com a docent en la llavors anomenada Escola Universitària Politècnica de Mataró. Va començar a fer-hi classes el 1995, i del 2001 al 2006 va ser-ne cap de departament. Posteriorment, va ser secretari general, director de transferència de tecnologia i responsable d’estratègia i operacions de la Fundació TecnoCampus en diversos períodes. Janer va ser una figura clau en els primer passos de la Fundació, l’organisme creat per posar en marxa el parc, inaugurat l’any 2010.

Molt apreciat pels seus alumnes i amb una forta vocació docent, va compatibilitzar les classes i la investigació amb els diversos càrrecs de gestió que va exercir a la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, des d’on va jugar un rol important en la definició del projecte universitari que es posaria en marxa el 2010, amb la unificació de les dues escoles universitàries que existien llavors a Mataró.


Anterior

El director de la Càtedra d'Economia Social, Eloi Serrano, coautor d'un llibre sobre Caixa d'Enginyers

Següent

El professor Eloi Serrano defensa una tesi doctoral sobre economia social