L'hospital de Sant Pau va acollir el dijous 30 de març la presentació del llibre 55 anys de banca cooperativa, Caixa d’Enginyers, una historia de futur, escrit per Eloi Serrano, director de la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus, i la professora de la UB Yolanda Blasco.

El llibre recull la trajectòria de l’entitat des de la seva creació i també tracta d’identificar els trets diferencials d’aquesta tipologia d’entitats. El llibre és fruit de la col·laboració de Caixa d’Enginyers i la Càtedra d’Economia Social.

L’acte es va desenvolupar entorn d’una taula rodona, moderada pel periodista Ramón Pellicer, on es va debatre sobre el paper de la banca cooperativa i la seva contribució a l’economia social i responsable. Hi van participar Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers; Nina Schindler, consellera delegada d'EACB (European Association of Cooperative Banks); Cristina Freijanes, secretària general d'UNACC; els dos autors del llibre; Álvaro López, director general del Tresor i Política Financera del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital; i Josep Maria Sánchez Pascual, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor, i el president de Caixa d’Enginyers, Felix Masjuan.


Anterior

Presentació a Polònia dels primers resultats del Projecte 4D, coordinat pel TecnoCampus

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les