Els Premis Més Mataró - Empresa - Societat estaran dividits en tres categories: grans i mitjanes empreses, petites empreses o microempreses i professionals autònoms. Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró així com el suport en la promoció i presència a mitjans de la iniciativa guanyadora.

Els Premis MÉS Mataró – Empresa – Societat tenen per objectiu promoure la integració de les polítiques de responsabilitat social (RS) en les iniciatives empresarials, al mateix temps que volen contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró i promoure bones pràctiques de RS que puguin servir de referència de manera que incentivin la transferibilitat i la intercooperació. 

Les iniciatives candidates han d’estar orientades obligatòriament a tots o alguns dels següents àmbits: 

  • Social. Iniciatives relacionades amb la vinculació i la contribució positiva de l’activitat empresarial amb el seu entorn social. 
  • Mediambiental. Projectes amb sensibilitat per l’impacte mediambiental, ja sigui derivada de l’activitat empresarial o pel compromís de l’empresa amb la cura del mediambient. 
  • Econòmic. Actuacions relacionades amb l’ètica del model econòmic, models participatius de gestió i governança i en la innovació en clau social. 

Aquests guardons els promou el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró. Esdevé un ens de referència per a la creació d’opinió en matèria de desenvolupament econòmic de Mataró que té per funció obrir línies de treball i propostes en l'àmbit econòmic i social, per tal de contribuir a la transformació i consolidació del model de desenvolupament local de la ciutat.

L’entrega dels Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat 2024 es farà dimecres 15 de maig de 18 a 20 h al Cafè Nou (La Riera, 119, Mataró), dins de la jornada anual del Consell Econòmic i Social de Mataró.


Anterior

Braingaze tanca una inversió de 1,5 milions d'euros

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN