Un dels esdeveniments dedicat a startups més gran de la ciutat de Mataró es durà a terme al TecnoCampus els dies 8 i 9 de maig per connectar amb empreses emergents, startups, emprenedors, inversors i entusiastes de la tecnologia.

Durant dos dies, els assistents tindran l'oportunitat de fer networking i aprendre de més de vint ponents de renom al sector de les startups de tecnologia. A més, l'esdeveniment compta amb dos escenaris, on tindran lloc ponències i panells de discussió per aprendre i inspirar-se al voltant de temàtiques com Women in Tech, Founder Stories, Growth Marketing, Inversions (Venture Capital, Business Angels & Venture Builder), Legaltech & Cybersecurity o transformació digital (Metaverse, AI, Blockchain, Crypto, Web3, NFTs). Una part de les ponències seran en anglès. Startup Grind Tech Summit és el lloc perfecte per aprendre, inspirar-se i connectar.

Pitch Competition

Una de les activitats destacades serà la Pitch Competition, en què els participants faran presentacions davant un jurat per escollir la millor idea. És una oportunitat per donar a conèixer el projecte a possibles inversors, clients o col·laboradors. També es poden fer contactes de valor que poden ajudar en la teva startup o projecte.

Més informació i inscripcions

Vols saber-ne més coses? Llegeix aquest article de La Vanguardia.


Anterior

El TecnoCampus rep un ajut del programa Investigo per a la contractació de nou personal d’investigació

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les