El passat dia 31 de març es va publicar la resolució del Programa Investigo que, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, té com a objectiu l’atorgament d’ajuts per a la contractació de persones joves menors de 30 anys (demandants d’ocupació) per al desenvolupament i execució de funcions, tasques i iniciatives de recerca i innovació.

El finançament que el TecnoCampus ha aconseguit en aquesta segona edició de la convocatòria, i que ascendeix a un import de 198.653,52€, permetrà la contractació durant dos anys de tres perfils en qualitat de Personal investigador amb el títol de doctor,  i esdevé una nova oportunitat i impuls per fer créixer i consolidar la recerca i innovació dels grups de recerca de la institució.

En aquesta ocasió, les persones contractades s’incorporaran als grups de recerca Tractament del Senyal i Dades, Tecnologia Aplicada a l'Alt Rendiment i la Salut, i Recerca Aplicada a l'Entorn Financer Econòmic i Social.

En el si d’aquests grups, la funció que desenvoluparan aquests tres nous perfils de personal investigador serà, entre altres, els projectes de recerca, la realització de tasques experimentals, l’anàlisi de dades i el suport en la redacció d’articles científics.

El procés per a la selecció dels candidats es publicarà properament a la secció Treballa amb nosaltres de la web del TecnoCampus.

 

 


Anterior

Unes 2.500 persones visiten el TecnoCampus en la Jornada de Portes Obertes de graus

Següent

Obert el procés d'acreditació del grau en Enginyeria d'Organització Industrial