El passat dia 31 de març es va publicar la resolució del Programa Investigo que, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, té com a objectiu l’atorgament d’ajuts per a la contractació de persones joves menors de 30 anys (demandants d’ocupació) per al desenvolupament i execució de funcions, tasques i iniciatives de recerca i innovació.

El finançament que el TecnoCampus ha aconseguit en aquesta segona edició de la convocatòria, i que ascendeix a un import de 198.653,52€, permetrà la contractació durant dos anys de tres perfils en qualitat de Personal investigador amb el títol de doctor,  i esdevé una nova oportunitat i impuls per fer créixer i consolidar la recerca i innovació dels grups de recerca de la institució.

En aquesta ocasió, les persones contractades s’incorporaran als grups de recerca Tractament del Senyal i Dades, Tecnologia Aplicada a l'Alt Rendiment i la Salut, i Recerca Aplicada a l'Entorn Financer Econòmic i Social.

En el si d’aquests grups, la funció que desenvoluparan aquests tres nous perfils de personal investigador serà, entre altres, els projectes de recerca, la realització de tasques experimentals, l’anàlisi de dades i el suport en la redacció d’articles científics.

El procés per a la selecció dels candidats es publicarà properament a la secció Treballa amb nosaltres de la web del TecnoCampus.

 

 


Anterior

Unes 2.500 persones visiten el TecnoCampus en la Jornada de Portes Obertes de graus

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF