Padel VR ha desenvolupat una aplicació d'entrenament de pàdel mitjançant realitat virtual. L'objectiu és popularitzar l'aprenentatge i la pràctica d'aquest esport des de casa, com a complement a l´esport real, sempre amb el màxim realisme.

L'startup, ubicada al TecnoCampus, va ser guardonada durant l'Hexagon Cup el dia 31 de gener passat en el marc del lliurament de premis World Padel Awards. El guardó es va lliurar en la categoria de més innovació del 2023. Aquests premis són organitzats cada any per la web especialitzada PadelSpain i en aquest cas es tractava de la novena edició, que va batre el rècord històric de vots respecte a edicions anteriors.

Padel VR neix després de dos anys de desenvolupament de l'equip liderat per Sergi Anglada, CEO de la companyia, expert en tecnologies del món virtual i una gran fan del pàdel. L'objectiu de Padel VR no és només jugar, sinó també aprendre. Padel VR espera llançar a finals d'abril la seva aplicació d'entrenament per a usuaris de tots els nivells. 

Aquests entrenaments seran realitzats de manera virtual per un dels entrenadors més prestigiosos del món: Pablo Crosetti. A través de l'aplicació, comercialitzada fonamentalment a través de Meta, l'usuari podrà aprendre i practicar des dels cops més bàsics fins a lliçons més complexes de tàctica sobre la pista. El gran avantatge de Padel VR és que es pot utilitzar quan plou, quan no has pogut aconseguir una pista, quan no tens prou temps per desplaçar-te o bé quan estàs lesionat. 

Tot això el converteix en el complement perfecte per a la pràctica de l'esport que més ha crescut a nivell mundial els darrers dos anys.


Anterior

Braingaze tanca una inversió de 1,5 milions d'euros

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN