La patronal ha estrenat recentment una nova seu al parc per ampliar la delegació.

L’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote; el president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, Joan Pera; i el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, han signat avui un conveni de col·laboració entre les entitats que té com a objectiu incentivar la competitivitat i la consolidació de l'activitat econòmica de la ciutat i del món empresarial en general, així com una cooperació activa en el desenvolupament de temes d'interès comú i continuar millorant l'aprofitament dels recursos disponibles.

Aquest acte s’ha dut a terme a la nova seu que PIMEC ocupa als espais del parc, que triplica l’espai que tenia des que, l’any 2011, la patronal va obrir oficina al parc per instal·lar-hi la delegació del Maresme i Barcelonès Nord. Les entitats signatàries s’han compromès a organitzar i executar activitats relacionades amb la generació, gestió, transferència i difusió del coneixement en l’àmbit empresarial que puguin ser d’interès pel conjunt d’empreses i professionals del territori, com per exemple, jornades sobre temes d’actualitat en el món de l’empresa.

La modalitat d’aquesta col·laboració també es defineix amb la divulgació i difusió entre els seus col·lectius d’informació rellevant dels programes, serveis, activitats i accions formatives, com per exemple programes relacionats amb els convenis de cooperació educativa, programes de recerca i transferència de coneixement de la Universitat a l‘empresa, programes d’informació, suport, assessorament o de finançament per a les empreses, ja siguin gestionats i executats de forma conjunta o no, i que siguin d’interès per a les empreses del territori.

L'acord implica també promocionar, els recursos dels quals ambdues entitats disposen (centre de congressos, serveis de formació, serveis a empreses amb avantatges i ofertes específiques). Pel president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, Joan Pera, l’acord firmat avui “reforça la voluntat de PIMEC de sensibilitzar i treballar perquè la política econòmica estigui pensada per afavorir el desenvolupament de les pimes i els autònoms, el principal teixit empresarial de Catalunya, ja que representen més del 99,8% del total d’empreses, el 70% de l’ocupació i el 65% del PIB del nostre país”. L’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, ha destacat que “un dels elements clau del parc és potenciar el teixit productiu i acostar el món empresarial a la Universitat, elements que també són clau en l’acord firmat avui”. El director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, ha posat l'èmfasi en la importància del treball conjunt entre les dues entitats.


Anterior

Oberts els programes i serveis d’acompanyament a empreses en fabricació additiva al ThinkIn 3D Mataró

Següent

Antena TrenLab Mataró presenta les solucions innovadores en mobilitat del seu programa d’acceleració