El passat 8 de juny es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis de la filial del Maresme de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, en el marc de l'acte de cloenda del curs acadèmic 2022-2023, amb la participació d'autoritats acadèmiques i representants de l'àmbit de la salut.

En el lliurament de premis als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) del Grau en Infermeria del TecnoCampus es van reconèixer els treballs destacats en la modalitat de Programa de la Salut i de Recerca. El premi al millor TFG en la modalitat Programa de la Salut va ser atorgat a Eira Valldeperas i Zamora i Júlia Samitier González pel treball “Salut mental de la dona en el procés d’embaràs, part i postpart”. El premi va ser lliurat per la directora del Departament de Salut de TecnoCampus, Meritxell Puyané.

El premi al millor TFG en la modalitat de Recerca va ser concedit a Laia Gómez Vicente pel treball “Estudi sobre les necessitats i expectatives de la població del Maresme en relació al que pot oferir l’Associació Vilassar de Dalt contra el càncer”. La coordinadora del Grau en Infermeria, Carolina Chabrera, va ser l'encarregada de lliurar-li aquest reconeixement.

Aquests premis tenen com a objectiu principal destacar i premiar l'esforç i la dedicació de les futures professionals del grau en Infermeria, a més de fomentar l'interès per la recerca i el desenvolupament de treballs innovadors. L’Acadèmia de Ciències Mèdiques va reafirmar el seu compromís de secundar i reconèixer el talent dels joves estudiants d'infermeria, protagonistes del futur de la professió.

Galeria d'imatges

Anterior

Més de 100 persones participen a la primera edició de la jornada “Acosta’t a la recerca i la innovació”

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les