Un jurat avalua aspectes com si es presenta de forma clara el context de la investigació i la seva rellevància; els objetius i possibles resultats de la investigació; o la lógica i coherència de la presentació. A més, es valoren elements com l'ús d'un llenguatge adequat per a un públic no especializat.

El professor del Grau en Mitjans Audiovisuals Àngel Valverde, que actualment elabora la seva tesi doctoral amb el tema “L'especialització de la composició musical” a la Universidad Politécnica de Madrid (UPM), ha guanyat el primer premi en el concurs regional “Tu tesis en 3 minutos”, en la que ha competit amb més d’un centenar de doctorands, dins la categoría d’Arts i Humanitats.

En aquesta activitat els participants han d’explicar els objectius i conclusions de la seva tesi davant d’un jurat format per representants de les Escuelas de Doctorado de la Universidad de Alcalá (UAH), Universidad Autónoma de Madrid (UAM), Universidad Complutense de Madrid (UCM), Universidad Politécnica de Madrid (UPM) y Universidad Rey Juan Carlos (URJC).


Anterior

Obert el procés d'acreditació del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les