El Departament d’Estudis de Comunicació de la URV ha organitzat un seminari dedicat a la recerca sobre els jocs de taula, amb la col·laboració del grup de recerca en Comunicació Asterisc i Digra. Les ponències del seminari es publicaran en un llibre properament. Hi han participat els professors de Grau en Disseny i Producció del TecnoCampus Joan Josep Pons, Antoni Planells i Victor Navarro.

El Departament d’Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha celebrat un seminari titulat "Tableros y pantallas: la encrucijada del juego de mesa en el siglo XXI", dedicat a la recerca sobre els jocs de taula com a artefactes culturals, històrics i comunicatius. 

El seminari, que va comptar amb la participació d'experts com Joan Josep Pons, Víctor Navarro i Antoni Planells, va tractar temes com la història dels jocs de taula, l'estat actual de la indústria, la imaginació de mons en els jocs de taula i les hibridacions digitals en aquest àmbit. Les ponències es recolliran en un llibre a publicar properament


Anterior

El professor Miguel Guillén participa al Congrés Internacional Lenin: Autodeterminació, Tècnica i Poder

Següent

Banting labs obté l’ajut Startup Capital de 100.000 euros d’ACCIÓ