El TecnoCampus va acollir el XIX Congrés de CIRIEC-Espanya, congrés internacional d'investigadors en economia social i cooperativa, durant el dies 19, 20 i 21 d'abril. Sota el títol "El paper de l'Economia Social en un escenari de crisi i incertesa", uns 150 acadèmics de dotze països diferents van debatre sobre el rol de l'economia social en l'actual conjuntura social i econòmica a nivell global.

En l'organització del simposi va jugar un paper fonamental la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus, que va actuar com a amfitriona. Eloi Serrano, director de la càtedra, va ser el president del congrés i va donar la benvinguda als participants en la sessió plenària inaugural.

Quatre investigadors del TecnoCampus que formen part de la de la Càtedra d'Economia Social van presentar diverses comunicacions acadèmiques en el congrés.

Dijous a la tarda va ser el torn, en primer lloc, dels professors Ismael Hernández i Eloi Serrano, amb el treball "El finançament de les cooperatives: situació present i reptes per al futur", dintre del taller "Emprenedoria en economia social a través de spin-off i start-up universitàries". A continuació, el també professor Miguel Guillén Burguillos va presentar la comunicació "La contractació pública de cooperatives per part de la Generalitat de Catalunya (2017-2021)", en el marc del taller "La col·laboració público-privada comunitària".

Miguel Garau va presentar "El paper de Joan Coloma Chalmeta en l'impuls modernitzador del cooperativisme català durant la II República", en el taller "Història del Cooperativisme". Finalment, el professor Miguel Guillén Burguillos presentava una nova comunicació, en aquest titulada "El rol dels sindicats en la reconversió d'empreses mercantils en fallida en empreses d'economia social: una revisió teòrica", dintre del taller "Crisi i transformació en l'economia social".


Anterior

Obertes les inscripcions a l'Startup Grind Tech Summit 2023, que se celebrarà al TecnoCampus el 8 i 9 de maig

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris