El TecnoCampus va ser l'amfitrió principal de la segona edició del Startup Grind Tech Summit, celebrada el 30 de maig. L'esdeveniment va reunir prop de 400 persones, entre assistents i conferenciants.

Jordi Bolet Castellà, director del chapter de Mataró de Startup Grind, ha destacat l'èxit d'aquest any: "La edició d'enguany ha superat totes les nostres expectatives. Hem aconseguit augmentar l'afluència respecte a l'any anterior i millorar la qualitat dels panells per a les empreses convidades". 

Van assistir a la convenció polítics, emprenedors, inversors i experts en tecnologia de tot el món. Destaquen figures com Romuald Fons, CEO i fundador de BIGSEO; Cecilia Tham, CEO de Futurity Systems; o Víctor Gaspar, CSO de Multiverse Computing.

El fil conductor de les presentacions va ser "humanitzar la Intel·ligència Artificial", amb ponències sobre la relació entre la IA i la natura, els projectes d'impacte social i la computació quàntica. A la Pitch Competition els projectes Scrads, Chatty Insights i Enterprelearners van destacar com a guanyadors. Jordi Bolet Castellà, va concloure: "L'èxit d'aquest esdeveniment demostra la importància de connectar l'ecosistema emprenedor local amb el coneixement internacional, impulsant així la innovació i la creació de nous projectes".

Llegeix la notícia a La Vanguardia.


Anterior

Mataró assumeix la vicepresidència estatal de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE)

Següent

TecnoCampus connecta emprenedors i inversors a l’Investment Day