Entre els dies 8 i 9 del mes de maig s'ha celebrat a TecnoCampus el primer Startup Grind Tech Summit 2023 realitzat a la ciutat de Mataró. L'esdeveniment, que va tractar una gran varietat de temes vinculats a l'emprenedoria tecnològica, va comptar amb l'assistència d'aproximadament 250 persones entre assistents i conferenciants.

“Valoro de manera molt positiva la realització de l'esdeveniment. Hem aconseguit els nostres dos objectius: convertir Mataró en un punt de reunió per a emprenedors i inversors de tot el món i que els assistents s'hagin anat inspirats i motivats per continuar treballant amb els seus nous aprenentatges i connexions”, exposa el director de Startup Grind Mataró, Jordi Bolet Castellà.

En el decurs de les dues jornades, van assistir a la convenció emprenedors, inversors i experts de tecnologia de tot el món. Entre els participants més destacats hi ha Àlex Corretgé, cap d'innovació de Vueling; Victòria Gago, cofundadora de l'European Blockchain Convention; Isabelle Gallo, partner del fons d'inversió Breega; Rytis Lauiris, fundador d'Omnisend o Àlex Rodríguez Bacardit, cofundador de MarsBased.

Llegeix la notícia sencera de La Vanguardia

Galeria d'imatges

Anterior

La Fundació La Caixa atorga un ajut a un projecte de la Càtedra d'Envelliment i Qualitat de Vida

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris