Per al Grau en Mitjans Audiovisuals i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, implica poder participar i cooperar amb les empreses del sector.

El Clúster Audiovisual de Catalunya és una xarxa de valor que integra dos segments de negoci principals: Entertainment & Media, per una banda, i Comunicació, Publicitat i Esdeveniments per l’altra. Dins d’aquests s’inclouen una llarga llista de negocis en els àmbits de la producció, la postproducció, platós i parcs audiovisuals i tecnològics, distribució i exhibició (també plataformes VOD i festivals), serveis a la producció, televisió i ràdio i podcast, experiències immersives (VR, AR, XR i hologrames), videojoc, esdeveniments i sistemes integrats, tecnologia, i formació. Tots ells conformen una xarxa de valor interconnectada.

Al Clúster Audiovisual hi ha empreses molt diverses, entre elles del sector tecnològic i el TecnoCampus hi participa com a parc tecnològic. Per al Grau en Mitjans Audiovisuals i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, implica poder participar i cooperar amb les empreses del sector, ja que la major part de televisions i productores en formen part i s’hi realitzen activitats interessants per als estudiants de cara a la inserció laboral.


Anterior

El TecnoCampus rep la visita de l’Àrea de captació d’inversió estrangera (FDI) d’ACCIÓ

Següent

Oberta la convocatòria d'una nova edició dels premis Creatic