Durant aquesta temporada, 44 estudiants del TecnoCampus han estat medallistes en representació a la UPF, entre esports d’equip i individuals.

Featured image

Els guardonats van ser Miquel Soler, com a millor esportista universitari de futbol sala, després de guanyar el Campionat de Catalunya Universitari amb l'equip UPF; Edgar Iglesias, premiat com a millor esportista universitari de judo després de guanyar medalla d'argent al Campionat de Catalunya Universitari i la medalla de bronze al Campionat d'Espanya Universitari. I Noelia Jardo, medallista de bronze en la modaltiat de Judo al Campionat d'Espanya Universitari.

Cada curs augmenta la participació d’estudiants del TecnoCampus als campionats, així com el nombre de medallistes. Un total de 45 estudiants han participat en competicions esportives de la Universitat Pompeu Fabra de bàsquet, futbol sala femení i masculí, handbol, atletisme, judo, karate, natació i taekwondo. Han estat medallistes universitaris de Catalunya en equip un total de 35 estudiants del TecnoCampus, i en competicions individuals, un total de nou estudiants.

A la foto, Miquel Soler, a l’esquerra de la imatge, amb Edgar Iglesias, a la dreta de la imatge, després de rebre el guardó durant l'acte celebrat a la Universitat Ramon Llull.


Anterior

Dues startups del TecnoCampus, Wipass i Bambai, premiades al DES2022

Següent

"Let's Dance', curtmetratge d'estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionat en el festival MICE 2022