El passat divendres 1 d’abril es va realitzar l’esdeveniment i formació del ‘Multiplier Event’ del projecte europeu Stress Training e-Mobile Management (SSTeMM) a la Sala Burriac del TecnoCampus.

Featured image

La directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut va donar la benvinguda a tots els assistents convidats i posteriorment va presentar el projecte en termes generals. A continuació, va introduir a la investigadora Marie Carey de l’Institut Tecnològic Waterford d’Irlanda (Institució sòcia), qui es va connectar via videoconferència on va parlar sobre la gestió de l’estrès “CBT” durant les pràctiques dels estudiants d’infermeria. Seguidament, les investigadores principals del projecte, Carme Rosell i Ester Mateo, van realitzar diverses presentacions, entre d’elles, donar a conèixer les darreres actualitzacions de la aplicació mòbil SSTeMM, un manual dirigit als tutors clínics, recursos i material digital (infografies i vídeos) complementari per avaluar i ajudar a gestionar l'estrès i la salut mental dels estudiants del grau en infermeria a Europa treballats aquest darrer temps.

Al llarg de tot el matí es van presentar resultats preliminars de l'enquesta realitzada en 3 països europeus sobre el nivell d'estrès dels estudiants d'infermeria, en la qual han participat gairebé 600 estudiants. Després d’una breu pausa, es va oferir una formació destinada a les professionals d’infermeria, on van tractar temes com referents a la utilització de la aplicació, els recursos disponibles i la aplicabilitat. Una vintena de professionals de la salut ens van acompanyar. La trobada va servir per rebre feedback de les eines aplicades i debatre possibles millores a tenir en compte en aspectes específics de l'app.

Més informació.


Anterior

Llançament del projecte "4D in the digitalisation of learning in practice placement"

Següent

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer