La Jornada de Portes Obertes sobre els estudis de grau celebrada el dissabte 22 d'abril va reunir unes 2.500 persones, entre futurs estudiants i familiars que els acompanyaven. Tots ells van poder conèixer les instal·lacions i assistir a les 31 sessions informatives programades.

La Jornada de Portes Obertes es va estructurar en sessions al matí i a la tarda, amb una gran afluència en totes elles. Aquest any, a més, es van celebrar fins a cinc sessions complementàries a les dedicades als graus, que es van centrar en tràmits acadèmics, serveis universitaris i beques i finançament dels estudis. El proper curs, el TecnoCampus estrena dues noves titulacions que reforcen el ventall de graus que s'hi poden cursar.

Durant tot el dia, van passar per les aules i els laboratoris 764 futurs estudiants, acompanyants per familiars i amics. L'edifici TCM6 va concentrar les sessions dedicades a graus de l'àmbit de la salut, que aquest any incorpora com a novetat el Grau en Nutrició Humana i Dietètica. L'edifici TCM2 va ser l'escenari de la major part de les sessions dels graus de l'àmbit de l'audiovisual, els videojocs i l'empresa. Algunes sessions, en particular les dels graus d'Enginyeries Industrials, Informàtica, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Màrqueting, i Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, es van dur a terme al foyer i a l'auditori del Centre de Congressos, per donar cabuda a tots els assistents que ho van sol·licitar.

A banda del professorat i el personal d'administració i serveis, una trentena d'estudiants van col·laborar en la jornada, especialment en tasques d'acreditació, visites guiades a les instal·lacions i suport als professors a les aules, on van donar el seu testimoni com a estudiants dels diversos graus.

Com a novetat de les portes obertes d'enguany, es va poder visitar l'espai ThinkIn3D, habilitat per a les visites guiades dels graus de les enginyeries industrials, i el local on es du a terme el projecte Formula Student, en què estudiants de diversos graus fabriquen un cotxe per participar en una competició universitària. A més, els promotors de la nova residència d'estudiants Atenea Living van tenir un espai on van assessorar les famílies interessades en aquest allotjament.

Properament, s'habilitaran visites guiades a les instal·lacions del campus, que es duran a terme les tardes de cada dimecres dels mesos de maig i juny. D'aquesta manera, tots aquells que no van poder visitar el TecnoCampus en les portes obertes del passat dissabte, podran fer-ho abans que s'iniciï la preinscripció universitària del mes de juny.

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus acull un congrés internacional sobre economia social que aborda els reptes del sector

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris